Wat wil je graag zijn..

..een gifbelt of een tempel?

Een tempel!

Een maand lang je voedingspatroon opruimen en daarna eindelijk weten wat écht bij jou past en voor jou werkt? En je dan ook nog eens super fris en fit voelen? Verander in 28 dagen van een gifbelt in een tempel!

Mijn eerste boek (je ziet hier rechts de nieuwe editie), getiteld In 28 dagen van gifbelt naar tempel verscheen op 10-10-2010. Het werd een bestseller en is nu, zoveel jaren later, nog steeds super populair. De kracht van dit boek ligt erin dat je eigenlijk voor het eerst in je leven gaat leren wat pure, echte voeding met je lichaam kan doen. Zonder te hoeven knagen op bleekselderij en alleen maar gembershots te moeten drinken. Een soort van 'food school' dus, die we allemaal nodig hebben om te weten wat bij ons als individu nu echt past.

In het boek leer je in 28 dagen puur, echt en heel goed eten, met fantastische recepten, een programma wat iedereen kan volgen en meedoen en wat je zo ontzettend goed zal doen.

Bij mijn boek is er nu een geweldig zes weken coaching programma. Je ontvangt zes weken lang iedere week video's en werkbladen zodat je van voorbereiding tot en met 'na de detox' het beste eruit kunt halen. 

Je kunt vandaag starten! Lees hier alles en meld je aan. Vergeet niet, je hebt het boek erbij nodig, klik op de afbeelding rechts om hem meteen te bestellen. 

cursus afvallen ontgiften
glutenvrij voedsel allergie zonder melk
Direct aanmelden

Wat is detox en heeft dat zin?

Dit detox programma gaat niet over het opschonen van je lichaam. Dat kan het namelijk zelf wel. Het punt is dat we het, door onze voedingskeuzes, stress niveau, alcoholgebruik en ga maar door, onszelf ontzettend zwaar maken.  Hoe zie ik detox dan wel? Als het opschonen van je voedingspatroon, 28 dagen lang. Wat doet voeding nu eigenlijk met je? Voel je je anders, wanneer je anders eet en drinkt? Reken maar!


Wat levert het programma 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel' je op?

  • Een maand heerlijk eten en drinken, gezond en altijd genoeg
  • Fit, energiek, rustig, mooiere huid en een frisse blik
  • Makkelijk(er) afvallen
  • Het verwijden van food cravings (zoals suiker en sterke trek in koolhydraten)
  • Beter slapen
  • Leren over voeding in de supermarkt en het lezen van etiketten zodat je na de maand veel beter weet wat je wel en niet kiest
  • Inzicht in jouw lichaam en de (onbewuste) reactie op "doodgewone" voeding uit de supermarkt


Ervaringen van deelnemers

Ik dacht eerst, waar ben ik nu weer aan begonnen, maar wat een openbaring! Zoveel nieuwe dingen leren eten, zo anders maar bovenal heerlijk en veel meer dan ik dacht. Haha! En toen viel ik ook nog eens vier kilo af, ik wist niet wat ik meemaakte. Super! Ik ga het ieder jaar doen.

gifbelt tempel ontgiften
Miranda van den B.

Na zoveel keer op dieet te zijn gegaan en allerlei kuren en pakjes en zakje geprobeerd te hebben, is dit gewoon wat ik altijd al nodig had. Ik heb geleerd wat echte voeding is en wat het met me doet, zonder extreem te zijn of nooit meer iets te mogen wat ik gewoon wil hebben. Maar echt, dit bewustzijn is fantastisch.

dieet afvallen dietist coach gifbelt tempel
Mark H.

Het lijkt wel alsof ik ineens wakker ben geworden. Zo raar dat we ons eetpatroon en al die zooi uit de supermarkt maar normaal vinden maar ik weet nu beter. Ik kan het nu zelf en helemaal zoals ik het wil. Dank je wel!

voedselallergie detox ontgiften van gifbelt
Chantal de W.

Inhoud van de online cursus 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel'

slank dieet afvallen koolhydraatarm recepten

Zes exclusieve coaching video's

De cursus begint met een video om je maand goed te kunnen plannen en voorbereiden. Hierna ontvang je vier weken lang iedere week een video met de coaching die je nodig hebt voor het uitvoeren van het programma. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je de maand optimaal kunt volgen. Na de vier weken ontvang je nog een laatste video, om de maand te evalueren en het geleerde daarna mee te nemen in het 'gewone' leven.

smoothie sportvasten vasten intermittend fasting

'Food school' - Zes sets werkbladen

De eerste week ontvang je werkbladen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende 28 dagen. Want een goede voorbereiding is echt belangrijk. Daarna ontvang je vier weken lang iedere week een nieuwe set werkbladen om heel veel te leren (voor blijvende resultaten en veranderingen) over voeding, de non-food aspecten van de detox en alles wat je meemaakt, eet en drinkt. Na de vier weken ontvang je nog een laatste set werkbladen, om de maand goed te evalueren en, met alle andere ingevulde werkbladen erbij, een eigen naslagwerk te hebben. 

Ik ben al jaren fan van je boek en deze cursus voelt echt alsof je mij persoonlijk begeleidt, zo fijn!

detox lactosevrij glutenvrij recepten

Denise B.

Dit jaar voor het eerst met de video's en werkbladen erbij gedaan, nu was het nóg waardevoller omdat ik er zoveel meer van leerde. En weer overheerlijk gegeten. Thanks!

gezondheid detox alcoholvrij
Judith S.

Na een maand ben ik gewoon weer als nieuw, ik haal er altijd weer nieuwe dingen uit, super cursus, ik raad het iedereen aan. 

slank dieet afvallen koolhydraatarm recepten
Bob van W.
slank dieet afvallen koolhydraatarm recepten
€ 95,-
€ 67,-

Online cursus - In 28 dagen van gifbelt naar tempel

De complete zesweekse cursus, inclusief alle video's en werkbladen en recept video's.


Let op: de cursus is exclusief het boek 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel'

Het boek - In 28 dagen van gifbelt naar tempel

De online cursus hoort bij het boek, dé detox bestseller sinds 2010. Dit is de nieuwste editie, vol met informatie, complete uitleg en heel veel recepten. 

We leven in een jungle van bergen voeding, allerlei meningen en theorieën over wat we wel en vooral wat we niet moeten eten. Hoe vind je je weg in deze jungle? Behandel je je lichaam als gifbelt of tempel? 

Veel mensen denken dat detoxen betekent dat je een tijd op sap moet leven of alleen maar rauwkost mag knagen. Niets is minder waar, detoxen is vanuit de visie van Jacqueline van LIeshout het opschonen van je voedingspatroon.

Een maand heel anders eten en drinken om daarna veel bewuster te kijken, kiezen en kopen. En ook nog eens een echte food school: wat ligt er in mijn mandje en hoe maak ik daar de allerlekkerste gerechten van?

De must-read voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Bestellen via de knop hieronder.


Let op: de cursus is exclusief het boek! Deze kun je los bestellen via de knop hieronder.

afvallen in 28 dagen van gifbelt tot tempel

Klaar voor de start?